• Naast inbraak- en brandalarm ook cyberalarm?

  Bijna iedere ondernemer met een bedrijfslocatie vindt het normaal voor zijn/haar pand een inbraakalarm en brandalarm te hebben.

  Met de nieuwe wetgeving met betrekking tot het omgaan met gevoelige data en daarnaast de toename van de digitale bedreigingen, kan de impact van een datalek immens zijn.

  De digitale dreiging is zo groot, dat elke onderneming ook iets van een cyberalarm nodig heeft.

 • Naast inbraak- en brandalarm ook cyberalarm?
 • Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag!

  Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag!

  We hoeven de kranten maar open te slaan om te constateren dat de boze buitenwereld achter onze data aanzit. En niet altijd met een organisatie als bewust doel, maar vaak met groot geautomatiseerde aanvallen.

  Malware, ransomware, social engineering en andere vormen van cybercriminaliteit zijn methodes om internetgebruikers te verleiden data vrij te geven.

  Het is bijna niet meer te voorkomen dat er op enige wijze belangrijke gegevens van uw organisatie naar het internet stromen zonder dat u het weet.

 • Een firewall en anti-virus is niet meer voldoende.....

  Een firewall en anti-virus is niet meer voldoende.....

  De beste beveiliging van uw netwerk tegen cybercriminaliteit ontstaat door toepassen van diverse beveiligingsmiddelen. Traditioneel vertrouwden we op onze firewall en anti-virus oplossingen, maar die voldoen niet meer.

  De aanvallen zijn nu meer gericht op de gebruiker en zijn gedrag en daardoor staat de firewall min of meer buitenspel. Ook zijn anti-viruspakketten gebaseerd op wat we al weten en lopen dus per definitie achter.

  Het is dus van belang om het uitgaande verkeer te analyseren op kwaadaardig gedrag en dus cybercriminaliteit.

  ICT-BehnCon is daarom partnerschap aangegaan met SecureMe2 die een oplossing biedt voor deze problematiek.

  SecureMe2