• ICT dienstverlening is ....

  Misschien heeft u een advies nodig m.b.t. een functionaliteit waar u gebruik van wenst te gaan maken. Misschien een advies over de aanschaf van nieuwe of vervangende programmatuur en/of apparatuur.

  Maar, misschien zijn er wel eens problemen geweest met uw kantoorautomatsering. Problemen zoals:

  • traag lopende computers
  • slecht draaiende applicaties
  • gecrashte computers
  • uitbreiding van het aantal werkplekken in uw netwerk

  Als uw computers op Microsoft producten draaien, kunnen wij u met onze ruim 30-jarige ervaring, naar alle waarschijnlijkheid wel helpen en kunt u zich bezig houden met wat uzelf leuk en belangrijk vindt, uw eigen bedrijf.

 • ....... een breed begrip.

  Niet alleen voor een advies, maar ook voor de aanschaf van apparatuur of programmatuur kunt u bij ons terecht.

  Het komt vast wel eens voor dat u nieuwe apparatuur of programmatuur nodig. Dezelfde modellen van computers zijn stellig al niet meer te koop. Welke dan nu aangeschaft? Software, gaat u dan voor een eenmalige licentie of een abonnement? En waarom?

  Hoe zit het met "de cloud" waar iedereen het over heeft!!

  Hieronder kunt u lezen wat onze vertaling is van dat brede begrip "ICT dienstverlening".

 • ICT dienstverlening (1)
 • ICT dienstverlening (2)
 • Netwerk- en systeembeheer

  Beheer en onderhoud

  Tegenwoordig is het eigenlijk niet meer mogelijk om digitaal achter te blijven indien je volledig mee wilt blijven draaien op de markt. Als kleinere of zelfstandige ondernemer is het soms lastig om alles zelf te regelen. Juist daarom biedt ICT-BehnCon jou de ondersteuning die je wilt. Kamp je met hardware- of softwareproblemen, wil je jouw netwerk uitbreiden of op een andere manier je ICT uitbesteden? Wij zijn jouw ICT-bedrijf voor onder meer:

  Met andere woorden: met al jouw ICT-outtasking kun je bij ons terecht. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring in de IT-wereld in allerlei binnen- en buitenlandse bedrijven groot en klein zijn wij in staat jou op passende wijze te ondersteunen. Samen helpen we jou in de steeds meer digitaliserende zakenwereld meekomen.

 • Cloudoplossingen

  Diverse zakelijke cloudoplossingen

  De digitale wereld ontwikkelt zich steeds verder, ook op zakelijk gebied. Om goed mee te kunnen komen op de zakelijke markt is het noodzakelijk dat je mee blijft gaan in deze ontwikkelingen. Een van de meest recente voorbeelden is het werken in de cloud.

  Hoe ga je hier als kleinschalige of zelfstandige ondernemer mee om? Wat voor cloudoplossing past er bij jouw bedrijf? Er zijn immers allerlei opties wat betreft cloudopslag, waaronder de Microsoft-cloud, de Office 365-cloud, een hybrid cloud of oplossingen als Nomadesk.

  In dit soort situaties staat ICT-BehnCon je met alle plezier bij met deskundig cloudadvies over de meest passende cloudoplossingen voor het MKB of ZZP’ers. Vervolgens kunnen wij de geschikte cloudoplossing voor je regelen. Hiervoor werken we voornamelijk met Copaco. Wij kunnen aan elke gewenste oplossing voor jouw bedrijf komen.

 • Colocatie

  Server en data onderbrengen op een andere locatie

  De kwaliteit van een server en dus de plaats waar je data is opgeslagen, kan niets waarborgen m.b.t. de veiligheid. Het is tevens noodzaak dat die centrale apparatuur zich op een geschikte locatie bevindt, in een goed uitgeruste omgeving.

  Beschikt jouw bedrijfsruimte hier niet over of heb je meer ruimte nodig? ICT-BehnCon regelt een plek op een betrouwbare colocatie waar jij jouw data en server kunt uitbesteden.

 • Webhosting

  Webhosting naar de behoeften van jouw bedrijf

  Om jouw diensten kenbaar te maken, online vindbaarheid te vergroten en simpelweg mee te komen in de steeds verder digitaliserende zakenwereld is een website onmisbaar.

  ICT-BehnCon helpt je met het zetten van de nodige stappen door middel van het regelen van jouw webhosting.

  Van het regelen van de domeinregistratie tot het SSL-certificaat kopen: wij doen het voor jou.

  ICT-BehnCon heeft sinds enige tijd de webdiensten ondergebracht in een aparte onderneming, WebDOT.

  www.webdot.nl

  Nog steeds dezelfde kenmerken, alleen een andere noemer.

 • Overige oplossingen

  ICT-oplossingen geheel op maat gemaakt

  ICT-BehnCon staat je op ieder gebied van computerondersteuning bij.

  Vind je nergens precies dat wat jij zoekt? Voldoet het reguliere aanbod niet aan jouw eisen? Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte ICT-oplossingen voor jouw bedrijf.

  Hierin zijn wij te allen tijde flexibel, betrouwbaar, punctueel en deskundig.