• Vertrouwelijk en professioneel beheer

  ICT-BehnCon is dé ICT-beheerder voor kleinschalige en zelfstandige ondernemers.

  Wil je de veiligheid van jouw data garanderen, maar je nog wel kunnen blijven focussen op je core business? Wij nemen het beheer en het onderhoud van je systemen en je netwerk over en verzorgen deskundige monitoring van jouw digitale werkomgeving.

  Hierin zijn wij discreet, flexibel en snel.

 • Systeem- en netwerkbeheer
 • Wat is monitoring?

  Wat is monitoring?

  Tijdens de monitoring, wij gebruiken daar RMM van Datto voor, controleren wij de kwaliteit en de werking van het systeem en de onderdelen, vanaf de internetcomponenten zoals de router tot aan de werkplekken en alles wat daartussen zit. De centrale componenten waaronder o.a. de server, zijn hier uiteraard ook in opgenomen.

  Door middel van software die alleen technische systeeminformatie naar een centrale plek stuurt, is het voor een beheerder mogelijk om op afstand de kwaliteit, werking en veiligheid goed in de gaten te houden.

  Mocht er dan iets misgaan of dreigen mis te gaan, dan krijgen wij daar een melding van.

  Denk bijvoorbeeld aan te weinig opslagcapaciteit op de harde schijf, hoge temperatuur van de hardware, een licentie die op het punt staat te verlopen, of een virus dat binnen is gedrongen.

  Met dit systeembeheer kunnen wij controleren, anticiperen en ingrijpen wanneer nodig. Zo blijven wij processen optimaliseren en de veiligheid waarborgen.

 • Betrouwbaar, flexibel en punctueel

  Betrouwbaar, flexibel en punctueel

  Wellicht ben je enigszins terughoudend over je beheer uitbesteden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het betreft immers onder meer persoonlijke informatie en andere gevoelige gegevens van jezelf, je onderneming of zelfs van klanten.

  Bij ICT-BehnCon kun je echter te allen tijde rekenen op een vertrouwelijke werkwijze. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw netwerk en data om.

  Daarbij nemen we het beheer, precies in de mate die jij wilt, uit handen. Wil je alleen de hardware of ook de software, alleen de werkstations of eveneens de server laten monitoren? Bij ons kan het allemaal.

  Maak een eerste persoonlijke afspraak met ICT-BehnCon door te bellen naar 038-2303500 of een e-mailbericht te sturen naar het contact e-mailadres. Wij geven je altijd snel een reactie en zijn zeer flexibel in wanneer je ons in kunt schakelen.

  Onze ervaring in beheer biedt jouw je kwaliteitsgarantie.